Liesbeth

De kracht van Marisa is dat ze vanuit oprechte interesse in mensen de tijd neemt, luistert, vragen stelt en kijkt naar de hele persoon (wie zit er achter dit uiterlijk?).
Van daaruit geeft ze subtiel en met humor adviezen en laat je daarbij dan net een stapje verder gaan. Ze leert je out-of-the-box denken, waardoor je meer mogelijkheden gaat zien en meer gaat durven.
Je weet na afloop beter hoe kleding te kiezen en te combineren. Het gaat vaak namelijk niet eens om méér of nieuwe kleding maar om hoe je net even anders je bestaande kledingstukken kunt combineren.
Verder wordt vooral duidelijk waarom bepaalde kleding of kleuren echt niet geschikt zijn voor jou.
Dat maakt dat je met veel meer zelfvertrouwen kleding gaat dragen en dat kleding kopen een stuk makkelijker wordt!
Je leert ook anders te kijken naar jezelf en te erkennen en te waarderen wat jouw sterke punten zijn en hoe je die kunt benadrukken en tegelijkertijd hoe je minder sterke punten verdoezelt.
En ook al weet je eigenlijk best van jezelf wat je wel en niet staat, qua kleuren en stijlen, dan nog weet Marisa met verrassende tips (een andere manier van het knopen van een sjaal), kleine aanpassingen (iets innemen of inkorten), details (ceintuurtje of schoenen bijpassend) of gebruik van accessoires (ketting/broche) je net die finishing touch te geven waar je zelf niet zo snel aan zou denken.

Ze dringt je niks op, laat de keuze aan jou, maar zorgt dat je blij met jezelf naar huis gaat!

Liesbeth juni 2015

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.