Trouwen

Iedere bijzondere gelegenheid vraagt om een unieke outfit!
Heb je iets te vieren?
Of sta je zelf in het middelpunt?
Dan wil je er natuurlijk op je mooist uitzien!
Heb je jouw droomjurk al in gedachten? Of totaal nog geen idee wat je staat?
Of al tientallen jurken gepast, maar is het toch niet helemaal naar je zin?
Bij de zoektocht naar de perfecte match kun je vaak wel wat hulp gebruiken. Ik kan zorgen voor je totale uitstraling waarin we het mooiste van jou naar voren halen: van het uitzoeken van de perfecte jurk en bijpassende sieraden tot make-up, kapsel en zelfs de bloemen. Alles moet kloppen maar het belangrijkste is; dat het bij jou past.

Bruiloft bruidspaar

In een gezellige en ongedwongen sfeer bespreken we al je wensen en ideeën. Dus neem alles mee wat je ondertussen verzameld hebt. Dit kunnen foto’s, boeken of plaatjes zijn. Ik kijk van het begin tot het eind met je mee zodat jij straks het stralende middelpunt bent.

Niet alleen voor de bruid!
Ook de bruidegom wil er op “zijn” dag onberispelijk uitzien. Tijdens een kleurenanalyse met globaal stijladvies kijken we wat mooie basiskleuren zijn voor je kostuum en wat de beste kleuren zijn voor je overhemd en das. Niet alleen voor je huwelijksdag maar ook voor je kledingkeuze in de toekomst!

trouwen trouwen

“De kracht van Marisa is dat zij heel dicht bij de persoon blijft en met haar creatieve ideeën bijdraagt aan een schitterend totaalbeeld. “

Helga Lamain augustus 2011

trouwen
Marisa, nog HEELLLL erg bedankt voor je advies! Het was fantastisch! Het resultaat perfect…en dat in zo’n korte tijd!
Caroline en Jacintha, Soest