Persoonlijke kleurenkaart

Merkel kleurenkaart
 Op deze foto’s van Angela Merkel zie je wat kleuren met je kunnen doen.

“De mooiste kleur van de wereld is de kleur die jou het mooiste staat”
Bij een kleuradvies kijken we samen welke kleuren jou het beste staan. Het begint met een soort intake zodat ik jou beter kan leren kennen. Het kleuradvies is niet alleen gebaseerd op je haarkleur, de kleur van je ogen en je huidskleur maar ook op kleuren die passen bij jouw persoonlijkheid.
Sommige mensen zijn te typeren door één kleurkarakteristiek, anderen door twee en weer anderen door drie. Zo kan iemand ‘warm’ zijn, een ander is ‘warm-diep’ en weer een ander is ‘warm-diep-gedempt’. Er zijn maar liefst 78 combinatiemogelijkheden.

78 kleuren

Als jouw beste kleuren zichtbaar zijn, worden diverse mogelijke combinaties voorgelegd en krijg je inzicht in welke prints je kunt hebben en bespreken we de door jou meegebrachte kledingstukken.
Wat zijn jouw mooiste basiskleuren, je beste pastelkleuren, wat zijn je combinatie mogelijkheden en hoe kun je de zogenaamde foute kleuren die je hebt nog gebruiken als deze niet in je kleurenpalet voorkomen. Ik schrijf je niet voor wat je moet of mag maar ik geef je advies hoe jij het beste uit jezelf kunt halen

Een kleurenkaart geeft je veel houvast
Na de kleurenanalyse ontvang je een persoonlijke kleurenkaart. Deze kaart heeft het formaat van een creditcard en geeft je een goed en compact overzicht van je kleuren. Deze kaart kun je ook op je mobiel opslaan. Ik leg je uit hoe je de kaart kunt gebruiken en vertaal jouw kleurkarakteristieken naar je huidige en toekomstige garderobe. persoonlijke kleurenkaart

Een persoonlijke kleurenkaart is een handig hulpmiddel bij de aankoop van je kleding en accessoires.
Alle kleuren passen bij elkaar en zijn onderling te combineren waardoor de combinatiemogelijkheden van je garderobe toenemen. Je koopt nooit meer een kledingstuk dat nergens bij past. Ook durf je meer te experimenteren met “onbekende” kleuren omdat je weet dat het goede kleuren voor je zijn.