Over mij

Een passie voor kleur, kleding, styling en werken met mensen
Mijn naam is Marisa Buis. Het gezicht achter Color Connecting. Sinds 2007 geef ik adviezen aan mensen die het belangrijk vinden er representatief uit te zien. Wat betekent kleding voor mij? Als kind verkleedde ik mij graag en maakte ik mijn eigen creaties. Met kleding laat je zien wie je bent en waar je voor staat. Kleding geeft je ook een gevoel. Je kan je in kleding mooi, prettig en sterk voelen. Tijdens mijn opleiding aan de modevakschool en later als leerkracht op een basisschool kon ik hier verder vorm aan geven. Bij het ontwerpen en maken van sieraden en kleding ontdekte ik al snel dat kleding, kleuren en accessoires op iedereen een andere uitwerking hebben. Dit bracht mij uiteindelijk bij de kleuropleiding van Regien Strategier en de stijlopleiding van Merel van´t Wout. Het mooiste aspect van mijn werk vind ik mensen hun sterke kanten te laten zien en te merken dat hun zelfvertrouwen groeit.

Je leeftijd, je figuur en je maat kun je niet kiezen maar kleur en stijl wel.
Als het om een kleur en stijladvies gaat is dit zeer persoonlijk. Persoonlijke aandacht, respect, vertrouwen en maatwerk vind ik de basis voor een goed advies. Door mijn brede achtergrond en respectvolle benadering kan ik de juiste sfeer creëren om deze persoonlijke onderwerpen met je te bespreken.

Het gaat om jou
Mijn opvatting dat elk mens uniek is tekent mijn manier van werken door de wisselwerking van karakter en kleding te vertalen naar een persoonlijk advies. Je krijgt handvatten om elke keer prachtig voor de dag te komen. Mijn adviezen zijn praktisch, helder en bruikbaar om een efficiënte garderobe op te bouwen.

Een advies bij mij is een cadeautje aan jezelf. Voel je welkom om een afspraak te maken voor een kleur- en stijladvies of een van de andere mogelijkheden .

Marisa is professioneel, kundig en creatief. Ze weet met enkele kunstgrepen een kledingstuk of een door jou gekozen kleur zo op te lichten dat je je meteen meer thuis voelt in dat wat je draagt en in wie je bent!
Erica Rijnsburger Delft

Tijd, aandacht, respect en humor zijn kenmerkend voor jouw werkwijze “ voel me meer vrouw”
Lya