Stijladvies

Waarom staat een kledingstuk je wel of niet?
Iedere vrouw heeft een ander lichaam. Om daar zo voordelig mogelijk mee voor de dag te komen houd je rekening met de vorm van je figuur. Een stijladvies zal je helpen te ontdekken wat jouw pluspunten zijn en hoe je deze effectief kunt inzetten. Je zult merken dat kleine aanpassingen een “groots” effect geven.

stijladvies Je wilt graag weten wat jou goed staat
Heb je wel eens twijfels of je je goed kleedt? Durf je niet te kiezen omdat je denkt dat het jou niet staat? Heb je kleding in je kast hangen die je nog nooit gedragen hebt? Is je figuur voor jou onherkenbaar geworden na een zwangerschap, de overgang, bij gewichtsverlies of gewichtstoename? Troost je want je bent niet de enige. Jouw uitstraling heeft niets te maken met leeftijd, je maat of je gewicht. Wel met de juiste keuzes.

Het gaat om jou
Of het nu gaat over de belijning van je kleding, het combineren van leuke setjes, het creëren van een efficiëntere garderobe, een ander kapsel, een nieuwe bril, het kiezen van de juiste accessoires of wil je er graag vlotter, jonger of slanker uit zien? Voor elke vraag is een passend antwoord. Een stijladvies helpt jou hierin de goede keuzes te maken.

Wat houdt een stijladvies in?
Bij een stijladvies kijken we naar jouw lichaams- en gezichtsvorm, je kledingsmaak en de stijl die het beste bij jou past en waar jij je lekker in voelt. De wisselwerking tussen karakter en kleding vertaal ik naar een persoonlijk advies. Jouw meegebrachte kledingstukken bespreken we en passen we door. Na afloop ontvang je een reader of een persoonlijke stijlgids. Hierin lees je welke kledingmodellen, kapsels, sieraden, stoffen en dessins jou flatteren en het meest voordelig zijn voor jouw figuur. Je krijgt praktische tips en bruikbare adviezen om elkestijladvies keer prachtig voor de dag te komen. Als je je lichaam kent kun je sneller winkelen, omdat je bepaalde winkels en merken links laat liggen en jij je kunt concentreren op die kledingmerken die wel de voor jou geschikte kleding hebben. Als je die specifieke kleding draagt die jou het beste staan voel jij je prettig en zelfverzekerd. Je bent niet meer afhankelijk van een verkoopster omdat je voortaan zelf heel goed weet wat je staat! Het is een investering in jezelf die je terug verdient met goede aankopen en complimenten over je uiterlijk.

Je kunt een stijladvies prima combineren met een Kleuradvies