Update van je kleur- en of stijladvies

update adviesWanneer je het idee hebt dat je kleurenpalet is veranderd, is een update ideaal voor jou. De mode verandert en jij verandert ook. Je hebt namelijk niet je leven lang hetzelfde palet of hetzelfde figuur. De kleuren die jij van nature hebt – en daarmee jouw kleurtype – kunnen namelijk veranderen tijdens je zwangerschap, als je ernstig ziek bent geweest of als je grijs wordt. Ook je figuur verandert mee. Een goed idee om je kleur- en of stijladvies op te frissen.

Let op wat je aantrekt– grijs, platina of zilver haar is alleen mooi bij de juiste kleuren. Soms zie ik vrouwen met koel grijs haar gekleed gaan in een warme kleur, zoals een terra vest of een beige jas. Dan is dat grijze haar beslist geen ‘pareltje’. Ik adviseer je opnieuw een kleurenanalyse te laten doen


Merk je dat je met je vorige advies niet meer uit de voeten kan, kom dan snel langs voor een afspraak. Je kunt voor een uur al je vragen op zowel kleur- en stijl gebied stellen. en kijken wat voor jou op dit moment de beste oplossing is.
Kijk voor de tarieven bij Update van een kleur- en of stijladvies (Nr.9).


Enkele reacties:

Susan: Volgens mij kan iedereen wel eens een update gebruiken. Ik ben heel veel afgevallen en mijn oriëntatie kwijt zowel in mijn kast, de winkels en in mijn hoofd.
Inmiddels weet ik nu weer wat mij goed staat en voel ik me weer zelfverzekerd.

Bernadette: Na mijn zwangerschap is mijn lijf best veel veranderd. Ook ben ik nu een moeder en geen meisje meer en op zoek naar een andere uitstraling. Mijn nieuwe ik is ook best leuk, al moesten we even aan elkaar wennen.

Harma: Elf jaar geleden heb ik een prachtig kleur -en stijladvies gehad. Maar inmiddels is er veel veranderd zowel in mijn leven als met mijn figuur. Zo word ik nu dus grijs. De worsteling met of ik dit moet laten gebeuren of juist niet is lastig. Zo hebben we opnieuw mijn lipstick en kleuren bekeken. Ook had ik enkele kledingstukken mee om te bespreken. Fijn om op al je vragen een antwoord te krijgen.