Brilmontuur

Een goede montuurkeuze maken is lastig. Je moet rekening houden met je leeftijd, je gezichtsvorm en je natuurlijke uitstraling. Natuurlijk speelt je persoonlijkheid en je smaak hierin ook een belangrijke rol. Je laat met je keuze immers zien wie je bent. Het is een verlengstuk van jezelf.

Iedereen heeft een natuurlijke kleuring van huid, haar en ogen die door een goede keuze van kleuren versterkt kan worden. Met de juiste stijl, stoffen en modellen kun je de mooie kanten van je lichaam benadrukken.
 Ook bij een brilmontuur dragen kleur en vorm bij aan het beeld dat je uitstraalt. Wanneer je montuur overeenkomt met je natuurlijke kleuren en vormen krijg je een mooie harmonieuze look.

Denk bij het kiezen aan de volgende punten:

  • past het montuur bij je gezichtsvorm?
  • past de kleur van het montuur bij je huid, haar en ogen?
  • is er genoeg contrast?
  • past het montuur bij je garderobe?
  • hoe modieus mag je montuur zijn?
  • past het materiaal bij de kleding die je draagt?
  • wat is gewenst in je werk- en sociale omgeving?
  • past het montuur bij jouw persoonlijkheid?

Hoe kan ik je hierbij helpen?
Graag help ik je bij het maken van je keuze. Als je brildragend bent kunnen we tijdens een kleur- of stijladvies ingaan op de voor jou optimale vorm en kleur van een brilmontuur.
Ook is het mogelijk om in het selectieproces even te toetsen of je op de juiste weg bent. Je kunt dan bijvoorbeeld een aantal monturen mee op zicht vragen die we dan samen bespreken.

Of we maken samen een afspraak bij de opticien van jouw keuze om een aantal modellen door te nemen.
Een los advies kost €45,00
(binnen een straal van 30 km geen reiskosten)

Daar sta je dan voor een muur vol brillen…
Waar begin je, waar moet je op letten…
Marisa heeft mij geholpen met kiezen door kritisch te zijn in wat bij mij past, door rekening te houden met mijn smaak en door de verkoper op een charmante wijze te sturen.
Het resultaat is de keuze tussen 2 brillen: eentje die altijd leuk is, behoudend en mooi. De ander is anders-dan-anders: expressiever en opvallend en ook erg mooi. Marisa heeft mij enorm geholpen uit het enorme aanbod de 2 meest passende brillen te selecteren om op basis daarvan te kiezen.
Anne Blanken