Garderobe check Ellen

Marisa kwam bij mij aan huis voor de garderobecheck. Wat ik echt heel erg prettig vond (en wat ik ook nodig heb), is de eerlijkheid en duidelijkheid van Marisa. Erg prettig was, is dat ze probeert om ervoor te zorgen dat je ook zélf leert zien waarom iets wel of niet bij je staat. Zodat je bij nieuwe aankopen beter weet waar je op moet letten. Het meest fantastische vond ik dat ze een “fout” model jurk in de goede kleur, niet naar de “zak van max” verbande, maar me liet zien, dat ik er een prachtige omslagdoek van kon maken! Geweldig! Hergebruik van “foute” kleding. Er waren ook een aantal kledingstukken die met een kleine ingreep helemaal top zouden worden.

En een nooit gedragen jurkje bleek een toppertje! Met advies wat erbij gedragen kan worden, weet ik nu ook hoe
het te gaan gebruiken! Na afloop kreeg ik een mooi overzicht over de basics die ik nog aan mag gaan schaffen
(jippie, lekker shoppen!), Van de verschillende combi’s heb ik tijdens het passen ook foto’s gemaakt, zodat ik er nog
eens naar terug kan kijken als ik het even niet meer weet.

We hebben ook samen naar een doos vol via internet bestelde kleding gekeken.
Hierin zaten een paar echte toppers, die ik natuurlijk gehouden heb.
Maar er zaten ook een paar floppertjes in, waarvan ik uiteindelijk zelf zag waarom!
En ondertussen zit ik hier in een nieuwe outfit (een strak mee rekkend zebraprint rokje, wat ik vóór de analyse
nooit aan had gedurfd, met heerlijke zwarte trui), is mijn kledingkast behoorlijk opgeruimd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.