Haar & make-up

make-upVind je het moeilijk om de juiste make-up kleuren te vinden?
Als je naast je kleuradvies kiest voor een make-upadvies krijg je gelijk een goed beeld van je nieuwe look.

Gebruik je weinig of geen make-up of ben je bang er te opgemaakt uit te zien?
Ik laat je zien dat je met weinig make-up je natuurlijke pluspunten kunt accentueren zodat jij opvalt en niet de make-up. Ik laat je stap voor stap zien hoe je de make-up kunt aanbrengen. Zo weet je voortaan hoe je je jezelf kunt opmaken.

Haar en make-upMake-up voor de rijpere vrouw
Hoe ouder je wordt hoe meer make-up je mag gebruiken en hoe minder je ervan mag zien” Naarmate je ouder wordt neemt het pigment in je huid af en word je huid dunner een ondersteunende basis make-up doet wonderen.

Tip: Bij een workshop kleur is het leuk om een speciaal iemand te verblijden met een make-up advies.

Ben je er al aan toe om je grijze haren te laten zien of denk je aan highligts of een andere haarkleur?
Bij een kleuradvies bespreken we ook je haarkleur. Heb je haar geverfd dan kijk ik of deze haarkleur in harmonie is met je huid en je ogen. Wil je je haar graag verven kies dan niet zomaar een kleur. Bepaalde haarkleuren laten je stralen en je huid er gezond en fris uitzien terwijl andere haarkleuren je gezicht een grauwe kleur kunnen geven. Het is zonde als het resultaat tegen valt. Denk aan het werk, je haar en het geld. Grijs haar kan ook heel mooi en charmant zijn als je het in een goede coupe laat knippen.

haar en make-up
Een ander kapsel?
Dit heeft te maken met je gezichtsvorm, jouw haartype en de structuur. Bij een stijladvies analyseer ik je gezichtsvorm en kijken we welke kapsels jou flatteren.

Haar en make-up haar en make-up Haar en make-up Haar en maken-up

Door het haar aan te passen aan je gezichtsvorm samen met een lichte make-up ontstaat er een nieuwe jij, een mooie goed verzorgde vrouw.