Welk sieraad past bij mij? Een bijzondere metamorfose

ketting

 

Deze mooie dame kwam samen met haar dochter voor een kleuradvies. Haar dochter had het kleur- en stijladvies cadeau gekregen. Het leek Janne erg leuk om ook een kleurenanalyse te krijgen. Uit haar tas kwam deze mooie ketting samen met nog wat andere kledingstukken waar ze graag van wilde weten of deze kleuren bij haar passen.
Bij het zien van deze bijzondere halsketting werd ik erg enthousiast. De overeenkomst met haar mooie krullen en de ketting is erg fascinerend. Samen met de make-up en het cyclaamrode vestje is het plaatje compleet. Het mooie sieraad heeft Janne ooit mee genomen uit Abu Dhabi.

Met vriendelijke groet,

Marisa Buis

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.