Themaworkshop Mooi 50+

Er goed en stralend uitzien, ook als je 50+ bent, begint bij het kiezen van kleding die je mooi staat. Bij het ouder worden verandert niet alleen je figuur maar ook je huidskleur verandert, de huid wordt dunner en valer van kleur. Kleuren en kleding die je voorheen uitzocht staan nu anders. En wat te doen met grijze haren? Grijs laten worden of toch maar een kleurtje? Iedere levensfase kent haar eigen schoonheid.

 

In de workshop mooi 50+ leer je positief om te gaan met je leeftijd.
Je leert jezelf te accepteren zoals je nu bent. Je ontdekt wanneer je andere kleuren kiest, rimpels en lijnen minder opvallen.

In deze gezellige en leerzame workshop laat ik aan de hand van voorbeelden zien dat juist de 50+ vrouw er jonger, slanker en fantastisch uit kan zien. Je neemt je eigen kleding en accessoires mee. Er is tijd voor jouw specifieke vragen. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van de juiste kledingmodellen of het bepalen van een persoonlijke stijl die bij je past op dit moment. Keuze van haarkleur, kapsel, make-up, brilkeuze, kleuren voor je kleding en kleding stylen tot een mooi plaatje.

 

Wanneer je gekleed gaat in een stijl die bij je past zie je elke dag een vrouw in de spiegel waar je blij van wordt. En dat blije geeft zelfvertrouwen en energie!
Kleur- en Kledingadvies vormen een vast onderdeel van deze workshop.
Nr. 8 Thema mooi 50 plus, 2-5 personen
. Natuurlijk kun je ook voor een individueel Mooi 50 plus advies kiezen.

Nr. 8 Thema mooi 50 plus 2-5 personen